210. | Yong Foh Tim Gebakken forel gevuld met garnalen en varkensvlees in pikante Tausiebonensaus Deep-fried trout filled with prawns and pork in spicy black bean sauce |
€ | 26,50 |
211. | Tjieuw Yim Yu Pin Roergebakken zeewolffilet met Sichuan kruiden, knoflook, gember en gedroogde pepertjes Stir-fried seawolf fillet with Sichuan spices, garlic, ginger and dried chili peppers |
€ | 26,50 |
212. | Tjing Long Lee Gestoomde zeetongfilet met Chinese champignons, lente uien en gember in sojasaus Steamed sole fish fillet with Chinese mushrooms, spring onions and ginger in soy sauce |
€ | 29,50 |
213. | Tausie Long Lee Phien Gebakken Hollandse tongfilet met uien in Tausie zwarte bonensaus geserveerd op hete plaat Deep-fried sole fish fillet with onions in black bean sauce served on hot sizzling plate |
€ | 29,50 |
214. | Tjeng Tjing Lo Yu Gestoomde hele zeebaars met gedroogde lelie bloemen, dadels, hout zwammen en sojasaus dressing Steamed whole seabass with dried lily flowers, red dates, black fungus and soy sauce dressing |
€ | 27,50 |
215. | Yu Heung Yu Krokant gebakken zeewolffilet met rode pepertjes, knoflook, gember, lente ui en azijn dressing Deep-fried crispy sea wolf fillet in red peppers, garlic, ginger, spring onions and vinegar dressing |
€ | 26,50 |
216. | Tai Sie Ha Roergebakken garnalen met knoflook, paprika, pepertjes en uien in pikante Tausiebonensaus Stir-fried prawns with garlic, bell pepper, chili peppers and onions in spicy black bean sauce |
€ | 25,50 |