110. | Yung Sam Bo (Sichuan) Gebakken paprika, Tofu en aubergine gevuld met garnalen en varkensvleesvulling, geserveerd op hete plaat met Tausiebonensaus Fried bell peper, Tofu and eggplant filled with shrimp and pork, served on hot sizzling plate with black bean sauce |
€ | 16,50 |
111. | Kam Lo Wan Tan (Kanton) Gebakken garnalenpangsit met inktvis, Cha Sieuw, varkenslever en vruchten in pikante pruimensaus Fried shrimp raviolis with squid, roasted pork, pork liver and fruits in spicy sweet and sour sauce |
€ | 16,00 |
112. | Yung Chen Tjieuw (Sichuan) Paprika’s gevuld met garnalen en varkensvlees geserveerd op hete plaat met Tausiebonensaus Bell peppers filled with shrimp and pork, served on hot sizzling plate with black bean sauce |
€ | 16,50 |
113. | Lam Yau Kai Gefrituurde kippendijenfilet met rode pepertjes, knoflook, gember, lente ui en azijn dressing Deep-fried chicken thigh fillet with spicy chili, garlic, ginger, spring onion and vinegar dressing |
€ | 16,00 |