110. | Yung Sam Bo (Sichuan) Gebakken paprika, tofu en aubergine gevuld met garnalen en varkensvleesvulling, geserveerd op hete plaat met Tausie bonensaus Fried bell peper, tofu and eggplant filled with shrimp and pork, served on hot sizzling plate with black bean sauce |
€ | 2100 |
111. | Kam Lo Wan Tan (Kanton) Gebakken garnalen pangsit met zeevruchten, Cha Sieuw en vruchten in pikante pruimensaus Fried shrimp ravioli with seafood, roasted pork and fruits in spicy sweet and sour sauce |
€ | 18,00 |
112. | Yung Chen Tjieuw (Sichuan) Paprika’s gevuld met garnalen en varkensvlees geserveerd op hete plaat met Tausie bonensaus Bell peppers filled with shrimp and pork, served on hot sizzling plate with black bean sauce |
€ | 21,00 |
113. | Lam Yau Kai Gefrituurde kippendijenfilet met rode pepertjes, knoflook, gember, lente-ui en azijn dressing Deep-fried chicken thigh fillet with spicy chili, garlic, ginger, spring onions and vinegar dressing |
€ | 19,50 |